Cautare

611 de rezultate pentru "dinu madar" (2.71 secunde)
Valoarea totala a ajutorului este, potrivit purtatoarei de cuvant a institutiei, Beatrice Dinu, de peste 2.800.000 de lei. ... Asa au sansa sa demareze o afacere", a precizat Beatrice Dinu.
The Rompetrol Group (TRG) a facut parte din Rompetrol Holding, pana in august 2007, cand Dinu Patriciu a vandut 75% din actiunile TRG catre compania de stat KazMunaiGaz din Kazakhstan. De asemenea, la 26 iunie 2009, Dinu Patriciu a anuntat ca a vandut kazahilor restul de 25% din actiuni.
• Mugur Isarescu - presedinte al CA al BNR si guvernator al BNR • Florin Georgescu - prim-viceguvernator • Cristian Popa - viceguvernator, sef al Comitetului de trecere la moneda unica europeana • Bogdan Olteanu - viceguvernator • Dinu Marin (decan ASE), Nicolae Danila (fost presedinte BCR), Virgil Stoenescu, Agnes Nagy si Napoleon Pop - membri ai CA al BNR.
Miliardarul care deschide pentru al doilea an la rand acest top este omul de afaceri Dinu Patriciu, a carui avere este estimata la 2,2 miliarde de euro.
Traian Basescu afirma ca n-a fost prevenit de staff in legatura cu acuzatia lansata cu o seara inainte de Dinu Patriciu, care a si invocat existenta unui filmulet. ... 2) De ce nu l-a prevenit stafful in legatura cu acuzatia lui Dinu Patriciu?
Intrebat daca ar fi de acord cu ideea lui Dinu Patriciu de a se concedia 600.000 de bugetari pentru a scoate economia din criza, Victor Ponta a raspuns:
Inpolitics informeaza ca mogulul Dinu Patriciu isi extinde imperiul media: astazi s-a anuntat oficial, in cadrul unei sedinte la care a participat celebrul miliardar in persoana, ca revista Tango a intrat in posesia trustului de presa Adevarul Holding.
The Rompetrol Group (TRG) a facut parte din Rompetrol Holding pana in august 2007, atunci cand Dinu Patriciu a vandut 75% din actiunile TRG catre compania de stat KazMunaiGaz din Kazakhstan.
The Rompetrol Group (TRG) a facut parte din Rompetrol Holding pana in august 2007, atunci cand Dinu Patriciu a vandut 75% din actiunile TRG catre compania de stat KazMunaiGaz din Kazakhstan.
Dinu Patriciu. Mai exact, intregul trust de presa al mogulului va incepe, in zilele urmatoare, o mare campanie mediatica in favoarea noului Cod al Muncii, pentru care cabinetul Boc isi va asuma raspunderea pe 8 martie 2011, in fata Parlamentului.
ImpactNews a publicat un interviu cu Dinu Patriciu, realizat de Corina Dragostescu, intitulat: Traian Basescu o va sfarsi rau, fie acum, fie peste 5 ani.
ImpactNews a publicat un interviu cu Dinu Patriciu, realizat de Corina Dragostescu, intitulat: Traian Basescu o va sfarsi rau, fie acum, fie peste 5 ani.
Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vintu, Ioan Niculae, Gigi Becali si Attila Verestoy. ... Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vintu, Ioan Niculae si George Becali.
textul asta e dovada, de fapt una in plus, ca lui Dinu Patriciu ii este tot mai frica. Prietenii stiu de ce.
Euro e pe moarte, BNR greseste ca are ca tinta adoptarea euro Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat sambata, la Realitatea TV, ca Banca Nationala a Romaniei (BNR) face o mare greseala stabilind ca tinta adoptarea euro, moneda despre care spune ca "va muri".
Primul magazin Mic.ro inchis, de doua saptamani, in Bucuresti Magazinul cu numarul 256 al retelei Mic.ro, dezvoltata de omul de afaceri Dinu Patriciu, este inchis de circa doua saptamani, unitatea din strada Doctor Felix din Bucuresti fiind inaugurata in vara acestui an.
Au mai fost sase jucatori sositi in probe, fiind vorba despre Paul Cocarascu, Norbert Polgar, Catalin Dinu, Anton Dumitru, Andrei Balseanu si Mihai Persinaru. ... Dinu - fundasi;
Romania a fost reprezentata de cele mai puternice cluburi, Steaua Bucuresti (Ana Maria Branza, Anca Maroiu, Simona Alexandru Gherman) si CS Universitatea Craiova (Loredana Dinu, Roxana Lazar, Raluca Sbarcia). ... Loredana Dinu a invins-o categoric in ultimul asalt pe Natalie Moeunhausen (medaliata cu bronz la Mondiale).
Craiovencele Loredana Iordachioiu Dinu, Anca Maroiu si colegele sale vor concura maine la Doha, in cadrul primei etape din Cupa Mondiala.
Tehnicianul Liviu Andries s-a declarat nemultumit si de arbitrajul prestat de cuplul international Din-Dinu.
google-analytics.com